تبليغات X
ترکیبات رایج در محصولات آرایشی

روغن کرچک و مشتقات آن در بسیاری از محصولات آرایشی به دلیل غیر جوش‎زا بودن (عدم تشدید جوش و کمک به بهبود آن) استفاده می‎شوند.

سربروسیدها (سلول‎هایی از سیستم عصبی گاو یا خوک)، زمانی برای افزایش یا حفظ رطوبت پوست و حفظ لطافت پوست در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست استفاده می‎شدند. البته استفاده از این ماده مدتی بعد ممنوع شد.

در بسیاری از کشورها، رنگ مواد آرایشی بر طبق لیست بین‎المللی، شماره‎گذاری و استفاده می‎شود.

شماره گذاری‎ها، علائمی ‌برای رنگ‎های استفاده شده در غذاها، محصولات مراقب پوست، مواد آرایشی و رنگ‎های پارچه‎ها و لباس‎ها است. برای مثال اسم تارتازین معمولا در ترکیبات رژ لب‎ها به کار نمی‎رود و به جای آن از کد C.I. 19140  استفاده می‎کنند. اریتروزین با کد C.I. 45430 در ترکیبات وجود دارد و همینطور بقیه مواد بدین شکل کد‎گذاری می‎شوند.

 

 

موسیقی پاپ چیست؟


درباره نویسنده

Check Also

The Secrets Of Rich And Famous Writers

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several …

نظرات

آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید:
بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام شما
ایمیل
وب سایت
کد امنیتی *